Om os

TRYG HJEMMEPLEJE – DØGNET RUNDT

Vi ønsker, at det handler om netop dit liv og dine behov for hjemmepleje med vores indlevelse og nærvær.

  • Stabil og fast hjemmepleje
  • Respekt for dig, dit liv, dine vaner og dit hjem
  • Kompetent og faguddannet personale
  • Tæt dialog med dig, dine pårørende og din kommune
  • Mulighed for tilkøb af ydelser, f.eks. hjemmeservice

 

YDELSER: DEN BEDSTE HJÆLP

Ikke to mennesker er ens, og ikke to mennesker har samme behov. Derfor er det vigtigt for os, at vi allerede ved det første besøg hos dig finder lige netop den løsning, som passer til dine individuelle behov.

Fyns Hjemmepleje ønsker at bidrage positivt til din livskvalitet. Vi sætter en ære i at tilgodese dine behov og indfri dine forventninger i forhold til de aftaler, vi har indgået. Hos os er du altid i centrum!

FASTE HJÆLPERE

Hos Fyns Hjemmepleje prioriterer vi meget højt, at det er samme hjælper eller samme team af hjælpere, der kommer hos dig. Vi arbejder ud fra tanken om, at du er bedst tjent med en stabil og personlig service fra kompetente hjælpere, der indgående kender dine behov.

 

SAMMENSÆT SELV DIN HJÆLP:

Når du har behov for mere pleje og hjælp, end kommunen har tildelt dig, tilbyder vi en række tilkøbsydelser som f.eks. gåture, ekstra bad, tryghedsbesøg eller hovedrengøring, privat socialrådgivning, tilberedning af mad til dig og dine gæster. Nogle af disse ydelser kan være omfattet af ordningen med statstilskud. Hos Fyns Hjemmepleje kan du således sammensætte en hjemmepleje-løsning med netop de ydelser, du har behov for.

 


 

For at leve op til din tillid har vi:

  • Velkomstbesøg, hvor pårørende er velkomne
  • Borgermappe i hjemmene, hvor pårørende kan læse, hvad hjælperen har lavet den pågældende dag.
  • Elektronisk nøgleboks, hvor din nærmestes nøgler opbevares sikkert.
  • Løbende kvalitetsopfølgning,- tilrettelæggelsen af hjælpen i samarbejde med kommunen.
  • Teamet, der altid står parat med vejledning og råd og støtte til den enkelte og pårørende.

 

RESPEKT FOR DIG OG DIT HJEM

Det er dit private hjem, vi kommer i. Vi møder dig med indlevelse og nærvær. Vi har respekt for dine skikke og vaner – og den måde, du ønsker opgaverne udført. Det er Fyns Hjemmepleje, der er gæster i dit hjem.

ANSVARLIGE OG PÅLIDELIGE

Det er vigtigt for os, at du er tryg ved de mennesker, der kommer i dit hjem. Fyns Hjemmeplejes personale bærer synligt ID-kort, har ren straffeattest og gør altid vores yderste for at overholde tider og aftaler.

 

INFORMATION OG DIALOG

Vi er meget bevidste om dine pårørendes behov for information og interesse for, at deres kære har det godt. Fyns Hjemmepleje indgår gerne i en aktiv dialog – hvis du ønsker det.

Vi står altid til rådighed for dig. Hvis du har spørgsmål eller er interesseret i at høre mere, så kontakt os og vi finder ud af det sammen.


 

For os er der tre vigtige ressourcer

Kunderne, Personalet og Virksomheden.

Alle tre ressourcer er afhængige af hinanden, og kan derfor ikke stå alene. Derfor er din tryghed, vores stabilitet, kvalitet og flexibilitet, de vigtige nøgleord i Fyns Hjemmepleje ApS. Vi har sat os 3 hovedmål – 1 for hvert af ressourcerne:

Kunderne: Vi vil være den foretrukne og bedste leverandør af omsorg, pleje og rådgivning på Fyn.

Personalet: Vi vil være Fyns bedste arbejdsplads.

Virksomheden: Vil satse på at give medarbejderne livsglæde i deres arbejde og medvirke til daglig god trivsel i arbejdstiden.

 

Visioner:

Vores vision er at give vores borger den bedste service hver dag, med udgangspunkt i den enkelte. Tilbyde vores kunder det mest optimale i forhold til personlig pleje, omsorg samt råd og vejledning angående pensionsloven, serviceloven, samt ophævelse af fællesbodeling.

Visionen er, at virksomheden bliver den førende leverandør på Fyn.

Som ansat i Fyns Hjemmepleje, er man ikke i tvivl om sine rettigheder – det være sig på løn-, miljø- og sikkerhedsmæssige områder. Vi vil aktivt arbejde for, at vi til enhver tid som minimum opfylder såvel de lovmæssige krav som de aftalte overenskomster. Vi har overenskomst med FOA

Miljøet er vigtigt for os, så vi arbejder kun med miljø rigtige produkter.