Gratis fritvalgsordning

Siden 2003 har loven om frit valg givet borgeren mulighed for at vælge privat hjemmepleje, som et alternativ til den offentlige. Uanset hvad du vælger, er hjælpen gratis – så længe behovet for hjemmepleje og praktisk hjælp, – er varigt og ydelsen er blevet tildelt af en visitator fra din kommune.

 

Fyns Hjemmepleje er et Dansk Firma med rødder i den fynske muld. Siden 2003 har loven om frit valg, givet borgeren mulighed for at vælge privat hjemmepleje og hjemmehjælp, som et alternativ fra det offentlige. Uanset hvem du vælger, er hjælpen gratis, så længe ydelsen er blevet tildelt af en visitator fra din kommune. Forskellen består med andre ord i: Hvem vi er, hvad vi lægger vægt på i vores arbejde, og hvordan vi omgås vores borgere.
Fyns hjemmepleje er den private hjemmepleje, som har valgt faget med hjertet. Vi sætter en ære i, at borgerne oplever os som personlige og engageret i den enkelte.

KORT sagt - det ligger i vores navn, at du skal have den bedste pleje. Vi arbejder professionelt med hjemmepleje, men yder også gerne alt, hvad der ligger ud over.

Herefter vil Fyns Hjemmepleje ApS komme ud til dig sammen med en visitator fra Kommunen, så vi sammen kan lave en plan, der passer til dig, dit liv og dine behov.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp – også til at kontakte kommunen og det videre forløb, så er du meget velkommen til at kontakte os først, så vil vi hjælpe og rådgive dig.

 

 

 

Vi ønsker, at det handler om Dit Liv, Din tryghed og Dine behov – vi tager os af omsorgen for dig.